The bar staff of Ristorante La Capannina: a cohesive and competent team.

It’s an undeniable truth that the success of any business that provides services to the public is based largely on its staff, their camaraderie, and their ability to be welcoming and available to customers. The bar staff at La Capannina is no exception, representing the beating heart of the establishment, and each team member plays a fundamental role in accompanying customers throughout their stay, from greeting them to serving them at the table, to preparing cocktails.

Always with a ready smile to offer those who cross the threshold of the bar, and with a great passion for their work demonstrated in their daily efforts, the bar staff at La Capannina know that their task is not limited to serving at tables, but is to offer customers an impeccable and meaningful experience.

One of the original initiatives started by the staff to immerse patrons in the spirit of the bar at Ristorante La Capannina saw famous cocktails and their history as the protagonists: every week, the guys would choose a specific drink and the bartender would create derivative or inspired versions of it. On the tables, customers would find the history of the cocktail, thanks to which they could discover its origins and learn original anecdotes connected to it. From the Negroni to the Margarita, to the Mojito and the Black Russian, it was a real journey to discover famous cocktails and the stories they concealed.

This initiative was only possible thanks to teamwork, which involved all the staff, and which received a great response from customers who, intrigued, returned every week to discover what the featured cocktail would be. A great passion for their work motivates the members of the bar staff at Ristorante La Capannina to propose these initiatives; their enthusiastic and motivated attitude is truly contagious, and transmits energy and joy to customers.

Sempre con un sorriso pronto da regalare a chi varca la soglia del bar, e con una grandissima passione verso il proprio lavoro dimostrata nel lavoro di tutti i giorni, i ragazzi del bar La Capannina sanno che il loro compito non si esaurisce nel servire ai tavoli, ma è offrire un’esperienza ai clienti impeccabile e significativa.

Una delle originali iniziative partite dallo staff per far entrare gli avventori nello spirito del bar del Ristorante La Capannina vedeva protagonisti celebri cocktail e la loro storia: ogni settimana, i ragazzi sceglievano uno specifico drink e il bartender ne realizzava delle versioni derivate o ispirate ad esso. Sui tavoli la clientela trovava la storia del cocktail, grazie alla quale potevano scoprirne le origini e conoscere originali aneddoti ad essi collegati. Dal Negroni al Margarita, fino al Mojito e al Black Russian, è stato un vero e proprio viaggio alla scoperta di celebri cocktail e delle storie che celavano.

Questa iniziativa è stata possibile solo grazie al lavoro di squadra, che ha coinvolto tutto lo staff, e che avuto un grande riscontro dalla parte dei clienti i quali, incuriositi, sono tornati ogni settimana per scoprire quale sarebbe stato il cocktail protagonista. Una grande passione verso il proprio lavoro motiva i membri dello staff del bar del Ristorante La Capannina nel proporre queste iniziative; il loro atteggiamento entusiasta e motivato è davvero contagioso, e trasmette energia e gioia ai clienti.

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